Dnevnik Cikličnosti: Potovanje v globino svoje ženstvenosti

Odkrij svoje ciklično-spreminjajoče se edinstvene sposobnosti in posebnosti.

Beleži svoje plodne dni, sanje, ideje, misli in intuitivne vpoglede.

Doživi svoj menstrualni cikel na opolnomočen način

Ta edinstveno zasnovani in oblikovani Dnevnik Cikličnosti te bo peljal na pot raziskovanja svoje čudovite ženstvenosti, globoko v svoje jedro. Pomagal ti bo spoznati vse tvoje spreminjajoče si sposobnosti, značilnosti in mentalno počutje v različnih delih menstrualnega cikla. Ko boš spoznala svoje točke moči, boš lahko optimizirala svoje dejavnosti in delovanje ter zaživela v harmoniji s svojo žensko naravo.

Po branju teorije (I. del dnevnika) in spremljanju svojih spreminjajočih se značilnosti in počutij v trimesečnem obdobju (90 dni), nikoli več ne boš gledala na svoj menstrualni cikel na enak način.

Spoznaj svoj naravni ritem, povezavo s ciklom Lune in Zemlje

Zaslužiš si, da svojo ženstvenost živiš na najbogatejši možni način. Če želiš v celoti objeti svoj Izvorni ženski princip (Divine Feminine), je zelo pomembno, da spoznaš svoj edinstveni mesečni ritem in spreminjajoče se posebnosti tekom menstrualnega cikla. V Dnevniku Cikličnosti boš našla razlago kako je tvoj cikel povezan s ciklom Lune in naravnim ciklom Zemlje. Dnevnik je unikatno energijsko oblikovan in povzema združeno znanje ženske ciklične modrosti tako starodavnih kot sodobnih kultur.

Uravnovesi svoje življenje s svojim ciklom, prebudi Boginjo v sebi

Dnevnik ti bo pomagal spoznati in ozavestiti potrebe tvojega telesa ter potrebe tvoje duše. Poglobila boš odnos s seboj in se naučila uskladiti življenje s svojim naravnim ciklom. S spoštovanjem svoje ženske narave boš odprla vrata svoji Boginji in jo povabila v svoje življenje, ki bo sčasoma preobrazila vse, česar se boš lotila.

Kaj vse boš našla v Dnevniku Cikličnosti

VSE O MENSTRUALNEM CIKLU

Dnevnik Cikličnosti te bo najprej odpeljal na raziskovanje vseh razsežnosti tvoje ženske ciklične narave. Dnevnik pojasnjuje, kakšne spremembe se dogajajo v tvojem fizičnem in mentalnem telesu – kdaj je tvoj optimalni čas za določene aktivnosti in pri katerih je dobro, da si malo bolj previdna. Odkrila boš tudi, kako je tvoj naravni cikel povezan s ciklom Lune in Zemlje.

KAKO BELEŽITI SVOJ CIKEL

V drugem delu Dnevnika boš našla primere in razlago, kako lahko beležiš letni, mesečni in dnevni cikel. Dnevnik vključuje pomembne spremenljivke tvojega menstrualnega cikla za katere je dobro, da jih spremljaš. Med njimi je vključeno spremljanje tvoje plodnosti (Naravno Planiranje Družine) ter beleženje intuitivnih vpogledov in sanj.

BELEŽI SVOJ CIKEL IN PLODNE DNI

V tretjem delu Dnevnika boš 90 dni raziskovala in spremljala svoj cikel. Dnevnik vsebuje tudi podloge za celo letno in posamezno, 12 mesečno beleženje cikla – tako lahko svoj Dnevnik Cikličnosti uporabljaš celo leto.

BELEŽI SVOJE PLODNE DNI

Dnevnik Cikličnosti ti bo zagotovil osnovno znanje o dveh najučinkovitejših metodah zavedanja naravne plodnosti – spremembe sluzi (Billings / ovulacija) in spremembe bazalne telesne temperature (temperaturna metoda). Po Francesci Naish jo imenujemo simpto-termalna metoda.

KAJ BOŠ PRIDOBILA S SLEDENJEM POSEBNOSTI SVOJEGA MENSTRUALNEGA CIKLA

 • Spoznala in izkoristila boš svoje spreminjajoče se moči, sposobnosti in mentalno-miselne naravnanosti v različnih delih mentrualnega cikla.
 • Stopila boš v stik s svojo starodavno žensko modrostjo.
 • Pomagalo ti bo ozdraviti ranjeno žensko v sebi in svoji ženski zapuščini (patriarharno zatiranje zadnjih tisočletij).
 • Pomagalo ti bo ustvariti globlje odnose – z razumevanjem sebe (lastnih potreb, želja, čustev) se boš lahko lažje izrazila.
 • Pomagalo ti bo pri spoprijemanju z univerzalnim občutkom nevrednosti in telesnem sramu – grajenje samospoštovanje in ljubezen do sebe kot ženske.
 • Pomagalo ti bo razviti nov odnos z menstruacijo in opolnomočiti žensko znotraj tebe.
 • Pomagalo ti bo ponovno vzpostaviti povezavo s svojim telesom, občutki in potrebami (povečuje zavedanje).
 • Razvijati žensko duhovnost, žensko modrost in intuicijo.
 • Razumeti čarobno povezavo svojega cikla z Luno in naravo.
 • Pomagalo ti bo razumeti, da PMS in menstruacija NISTA tvoja slabost, ampak MOČ.
 • Pomagalo ti bo pridobiti notranje vpoglede, razvijati intuicijo.
 • Spodbudilo te bo, da boš slavila in spoštovala svojo žensko naravo in živela skladno s svojim ciklom.
 • Pomagalo ti bo prebuditi in se povezati z Boginjo v sebi.
 • Navdihnila boš ženske okoli sebe in s svojo vibracijo pomagala ozdraviti Zemljo (z zavzemanjem ženskih vrednot namesto moči in dominacije).