fbpx

Pralni vložki Imsevimse – dnevni & regular

15,99 19,99 

Pralni vložki ImseVimse so narejeni iz 100% organskega bombaža, flanela materiala, ki naredi vložke izjemno mehke (v notranjosti je nepremočjiva plast). Na krilcih vložka se nahajata 2 gumba, ki držita vložek na mestu. Vsi pralni vložki so okrepljeni s tanko plastjo poliuretanske laminiranega poliestra.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Dnevni pralni vložki so veliki 19 cm x 7 cm, Regular pralni vložki pa so nekoliko večji (25 cm x 8,5 cm) in omogočajo odlično zaščito tudi za močnejše krvavitvene dni. Obe velikosti vložkov vsebujeta vsebujeta neprepusti PUL sloj.

ImseVimse so certificirani (OEKO-TEX® Standard 100, class 1 za dojenčke) pralni higienski vložki, narejeni v Evropi. So mehki in namenjeni naravni zaščiti pri menstruaciji. Koži omogočajo, da diha in ustvarja občutek svežine med dnevi menstruacije. So tanki, gladki in varno stojijo na svojem na mestu. Mnoge ženske so hvaležno povedale, da so ob uporabi pralnih vložkov težave, kot so srbenje in glivična vnetja, izzvenela. Uporabnice tudi zelo rade pohvalijo občutek naravnega materiala na koži.

* OEKO-TEX® Standard 100 je neodvisen sistem preverjanja in certificiranja tekstilnih izdelkov v vseh fazah izdelave. OEKO-TEX® preverja proces izdelave vse do zaključkov. Certificira vse vrste tekstila in vključuje tudi certificiranje sukanca, pritiskačov (gumbi na klik), elastike, etiket itd. Na certificiranem izdelku najdete na zadnji strani nalepko z ImseVimse certifikacijsko številko SE 12-208.

Dodatne informacije

Velikost

Dnevni, Regular

Barva

Krizantema, Lotos

Title