fbpx

Paket Metuljčica

63,88 

Paket Metuljčica vsebuje:

  • Dnevnik Cikličnosti
  • Menstrualno skodelico Natu
  • komplet treh dnevnih pralnih vložkov iz bio bombaža ImseVImse po izbiri

Opis

Paket Metuljčica vsebuje:

  • Dnevnik Cikličnosti
  • Menstrualno skodelico Natu
  • komplet treh dnevnih pralnih vložkov iz bio bombaža ImseVImse po izbiri

DNEVNIK CIKLIČNOSTI:
Dnevnik na 60 straneh povezuje in povzema vse najnovejše ugotovitve in spoznanja na temo ženskega menstrualnega cikla. Literatura je povzeta po najbolj znanih sodobnih tujih in domačih virih. Ostalih 200 strani je namenjenih individualnemu beleženju in spoznavanju karakteristik menstrualnega cikla in plodnih dni. Dnevnik vsebuje 90 preglednic za dnevno spremljanje cikla, 3 preglednice za mesečno spremljanje in eno celoletno preglednico za spremljanje menstrualnega cikla ter prostor za povzetek individualnih posebnosti vsakega obdobja.

PRALNI VLOŽKI IMSEVIMSE – DNEVNI:
Dnevni pralni vložki ImseVimse so narejeni iz 100% organskega bombaža, flanela materiala, ki naredi vložke izjemno mehke (v notranjosti je nepremočjiva plast). Na krilcih vložka se nahajata 2 gumba, ki držita vložek na mestu. Vsi pralni vložki so okrepljeni s tanko plastjo poliuretanske laminiranega poliestra. Dnevni vložki so veliki 19 cm x 7 cm in vsebujejo neprepustni PUL sloj.

  • ImseVimse so certificirani (OEKO-TEX® Standard 100, class 1 za dojenčke) pralni higienski vložki, narejeni v Evropi. So mehki in namenjeni naravni zaščiti pri menstruaciji. Koži omogočajo, da diha in ustvarja občutek svežine med dnevi menstruacije. So tanki, gladki in varno stojijo na svojem na mestu. Mnoge ženske so hvaležno povedale, da so ob uporabi pralnih vložkov težave, kot so srbenje in glivična vnetja, izzvenela. Uporabnice tudi zelo rade pohvalijo občutek naravnega materiala na koži.
  • * OEKO-TEX® Standard 100 je neodvisen sistem preverjanja in certificiranja tekstilnih izdelkov v vseh fazah izdelave. OEKO-TEX® preverja proces izdelave vse do zaključkov. Certificira vse vrste tekstila in vključuje tudi certificiranje sukanca, pritiskačov (gumbi na klik), elastike, etiket itd. Na certificiranem izdelku najdete na zadnji strani nalepko z ImseVimse certifikacijsko številko SE 12-208.

 

MENSTRUALNA SKODELICA NATU:

NATU je menstrualna skodelica, enostavna za uporabo in namenjena večkratni uporabi. Narejena iz nežnega in mehkega 100% hipoalergenega medicinskega platinum silikona. Ko je vstavljena, se udobno namesti na vaginalne stene in tam lovi menstrualni tok, namesto da ga vpija, prepreči težave z uhajanjem in spoštuje naravno ravnovesje vaginalnega področja. Natu skodelica je varna, priročna, praktična in udobna! Uporablja se jo lahko tako podnevi kot ponoči. Omogoča uživanje v vseh športnih aktivnostih, tudi vodnih!

Katera NATU menstrualna skodelica je zate?

Natu skodelica je na voljo v dveh velikostih. Izbiro velikosti Natu skodelice ženskam načeloma svetujemo ovirno glede na leta in zgodovino naravnih porodov:

  • Velikost 1: Za ženske in dekleta, stare do 30 let, ki še niso rodile po naravni poti.
  • Velikost 2: Za ženske nad 30 let ali za ženske, ki so že rodile po naravni poti.

Iz česa je narejena Menstrualna skodelica Natu?

Menstrualna skodelica NATU je narejena iz kataliziranega silikona s pomočjo platine. Ta material je dolgotrajen, visoko kvaliteten, biokompatibilen in seveda prekaša standardne silikone. Le ti so navadno katalizirani s pomočjo peroksida ali ostalih materialov, ki se jih ponavadi uporablja (kot so guma ali sintetični lateks). Platinum silikon, ki ga uporabljamo za izdealvo NATU menstrualne skodelice, ustreza strogim mednarodnim standardom: USP Class VI, US PharmacopeiaXXII, FDA CFR 177.2600 e BfR. Proizvaja: Greenproject Italia s.r.l., Via Massari 42, 31023 Resana (TV), Italija.

Dodatne informacije

Barva vložkov

Krizantema, Lotos

Velikost skodelice

1 – manjša, 2 – večja

Title