fbpx

Menstrualna skodelica Natu

19,59 

NATU je menstrualna skodelica, enostavna za uporabo in namenjena večkratni uporabi. Narejena iz nežnega in mehkega 100% hipoalergenega medicinskega platinum silikona. Ko je vstavljena, se udobno namesti na vaginalne stene in tam lovi menstrualni tok, namesto da ga vpija, prepreči težave z uhajanjem in spoštuje naravno ravnovesje vaginalnega področja.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

NATU je menstrualna skodelica, enostavna za uporabo in namenjena večkratni uporabi. Narejena iz nežnega in mehkega 100% hipoalergenega medicinskega platinum silikona. Ko je vstavljena, se udobno namesti na vaginalne stene in tam lovi menstrualni tok, namesto da ga vpija, prepreči težave z uhajanjem in spoštuje naravno ravnovesje vaginalnega področja. Natu skodelica je varna, priročna, praktična in udobna! Uporablja se jo lahko tako podnevi kot ponoči. Omogoča uživanje v vseh športnih aktivnostih, tudi vodnih!

Katera NATU menstrualna skodelica je zate?

Natu skodelica je na voljo v dveh velikostih. Izbiro velikosti Natu skodelice ženskam načeloma svetujemo ovirno glede na leta in zgodovino naravnih porodov:

  • Velikost 1: Za ženske in dekleta, stare do 30 let, ki še niso rodile po naravni poti.
  • Velikost 2: Za ženske nad 30 let ali za ženske, ki so že rodile po naravni poti.

Iz česa je narejena Menstrualna skodelica Natu?

Menstrualna skodelica NATU je narejena iz kataliziranega silikona s pomočjo platine. Ta material je dolgotrajen, visoko kvaliteten, biokompatibilen in seveda prekaša standardne silikone. Le ti so navadno katalizirani s pomočjo peroksida ali ostalih materialov, ki se jih ponavadi uporablja (kot so guma ali sintetični lateks). Platinum silikon, ki ga uporabljamo za izdealvo NATU menstrualne skodelice, ustreza strogim mednarodnim standardom: USP Class VI, US PharmacopeiaXXII, FDA CFR 177.2600 e BfR. Proizvaja: Greenproject Italia s.r.l., Via Massari 42, 31023 Resana (TV), Italija.

Dodatne informacije

Velikost

1 – manjša, 2 – večja

Title