• Pralni vložki ImseVimse so narejeni iz 100% organskega bombaža, flanela materiala, ki naredi vložke izjemno mehke (v notranjosti je nepremočjiva plast). Na krilcih vložka se nahajata 2 gumba, ki držita vložek na mestu. Vsi pralni vložki so okrepljeni s tanko plastjo poliuretanske laminiranega poliestra.
  • NATU je menstrualna skodelica, enostavna za uporabo in namenjena večkratni uporabi. Narejena iz nežnega in mehkega 100% hipoalergenega medicinskega platinum silikona. Ko je vstavljena, se udobno namesti na vaginalne stene in tam lovi menstrualni tok, namesto da ga vpija, prepreči težave z uhajanjem in spoštuje naravno ravnovesje vaginalnega področja.
  • V kompletu Labia švedskega podjetja ImsaVimse dobiš deset pralnih blazinic in pralno vrečko za pranje v pralnem stroju. Blazinice Labia namestiš med sramne ustnice, namenjene so zaščiti perila med menstruacijo pri uporabljanju menstrualne skodelice, tamponov in pralnih vložkov. Tako si še dodatno zaščitena pred morebitnimi madeži na spodnjem perilu.